Siirt’te üniversite öğrencileri için barınma hizmeti toplantısı

Siirt 30.09.2023 - 12:51, Güncelleme: 30.09.2023 - 12:52 9591+ kez okundu.
 

Siirt’te üniversite öğrencileri için barınma hizmeti toplantısı

Siirt Üniversitesi’nde Üniversitesi öğrencilerinin barınması ile ilgili toplantı yapıldı.
Üniversitede düzenlenen toplantıya Rektör Prof. Dr. Nihat Şındak, Siirt Gençlik ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemalettin Erdemci, Genel Sekreter Abdulkadir Işık ve KYK Hizmet Müdürü Fırat Akkoyun katıldı. Toplantıda 2023-2024 Eğitim Öğretim yılında okumak için kente gelen öğrencilerin kendilerini evlerinde gibi hissetmelerini, sağlıklı ve huzurlu bir ortamda konaklamalarını sağlamak amacıyla yurtlarda verilen hizmetin kalitesini arttırmak için karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. (Haber Merkezi)    
Siirt Üniversitesi’nde Üniversitesi öğrencilerinin barınması ile ilgili toplantı yapıldı.

Üniversitede düzenlenen toplantıya Rektör Prof. Dr. Nihat Şındak, Siirt Gençlik ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemalettin Erdemci, Genel Sekreter Abdulkadir Işık ve KYK Hizmet Müdürü Fırat Akkoyun katıldı.

Toplantıda 2023-2024 Eğitim Öğretim yılında okumak için kente gelen öğrencilerin kendilerini evlerinde gibi hissetmelerini, sağlıklı ve huzurlu bir ortamda konaklamalarını sağlamak amacıyla yurtlarda verilen hizmetin kalitesini arttırmak için karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

(Haber Merkezi)

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.