Polis Haftası Dolayısıyla İftar Programı Düzenlendi

Güncel 11.04.2023 - 21:31, Güncelleme: 11.04.2023 - 21:31 3041+ kez okundu.
 

Polis Haftası Dolayısıyla İftar Programı Düzenlendi

Kurtalan’da Türk Polis Teşkilatı’nın 178. yıl dönümü ve Polis Haftası etkinlikleri kapsamında emniyet mensuplarına iftar yemeği bir araya geldi.
Türk Polis Teşkilatı’nın 178. yıl dönümü ve Polis Haftası etkinlikleri kapsamında emniyet mensupları Kurtalan Kaymakamlığı’nın düzenlediği iftar yemeğinde bir araya geldi. Bahçesaray Konferans ve Düğün salonunda düzenlenen iftar programında konuşan Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Çağlar Tekin, Türk Polis Teşkilatı’nın 178. yıl dönümü kutladı. Tekin, emniyet mensuplarının vatandaşın güvenliğini sağlamak için gece gündüz çalıştığını belirterek, “Ülkemizin birliği ve bütünlüğü için canını feda eden tüm şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden kahraman gazilerimizi rahmetle, minnetle anıyorum” dedi. (Mehmet Sadık AKSOY)  
Kurtalan’da Türk Polis Teşkilatı’nın 178. yıl dönümü ve Polis Haftası etkinlikleri kapsamında emniyet mensuplarına iftar yemeği bir araya geldi.

Türk Polis Teşkilatı’nın 178. yıl dönümü ve Polis Haftası etkinlikleri kapsamında emniyet mensupları Kurtalan Kaymakamlığı’nın düzenlediği iftar yemeğinde bir araya geldi.

Bahçesaray Konferans ve Düğün salonunda düzenlenen iftar programında konuşan Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Çağlar Tekin, Türk Polis Teşkilatı’nın 178. yıl dönümü kutladı.

Tekin, emniyet mensuplarının vatandaşın güvenliğini sağlamak için gece gündüz çalıştığını belirterek,

“Ülkemizin birliği ve bütünlüğü için canını feda eden tüm şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden kahraman gazilerimizi rahmetle, minnetle anıyorum” dedi.

(Mehmet Sadık AKSOY)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.