Kayabağlar beldesinde yol çalışması

Siirt 23.08.2024 - 19:10, Güncelleme: 23.08.2024 - 19:10 2693+ kez okundu.
 

Kayabağlar beldesinde yol çalışması

Kayabağlar Belediyesi tarafından belde içi yolları kapsamlı bir şekilde onarmaya devam ediyor.
Kayabağlar beldesinde üstyapı sorunlarının giderilmesi için çalışmalar aralıksız sürmeye devam ediyor. Kayabağlar Belediyesi bünyesinde çalışan görevliler tarafından belde içi sokak yollarında oluşan tahribatlar ve çukurlaşmaların giderilmesi için çalışma yürütülüyor. Yapılan çalışmayla birlikte belde içi sokak ve cadde yolları kullanışlı hale getirilirken Kayabağlar Belediyesi görevlileri belde içinde tahrip olan ve vatandaşlara rahatsızlık veren bütün yollarda onarım çalışmasının aralıksız sürdürüleceğini belirtti. Belde içi yollarla ilgili kapsamlı bir onarım çalışmasının yürütüldüğünü aktaran görevliler “Belediye Başkanlığımızca alınan karar doğrultusunda Kayabağlar’da tahrip olan bütün yollar en kısa süre içerisinde onarılacak.” dedi.   (Ahmet Şinasi KILIÇASLAN)
Kayabağlar Belediyesi tarafından belde içi yolları kapsamlı bir şekilde onarmaya devam ediyor.

Kayabağlar beldesinde üstyapı sorunlarının giderilmesi için çalışmalar aralıksız sürmeye devam ediyor.

Kayabağlar Belediyesi bünyesinde çalışan görevliler tarafından belde içi sokak yollarında oluşan tahribatlar ve çukurlaşmaların giderilmesi için çalışma yürütülüyor.

Yapılan çalışmayla birlikte belde içi sokak ve cadde yolları kullanışlı hale getirilirken Kayabağlar Belediyesi görevlileri belde içinde tahrip olan ve vatandaşlara rahatsızlık veren bütün yollarda onarım çalışmasının aralıksız sürdürüleceğini belirtti.

Belde içi yollarla ilgili kapsamlı bir onarım çalışmasının yürütüldüğünü aktaran görevliler “Belediye Başkanlığımızca alınan karar doğrultusunda Kayabağlar’da tahrip olan bütün yollar en kısa süre içerisinde onarılacak.” dedi.

 

(Ahmet Şinasi KILIÇASLAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.