Kurtalan’da 2 Yıl Görev Yapan Kurum Müdürü Diyarbakır’a Tayin Oldu

Siirt 23.08.2024 - 19:15, Güncelleme: 23.08.2024 - 19:15 3175+ kez okundu.
 

Kurtalan’da 2 Yıl Görev Yapan Kurum Müdürü Diyarbakır’a Tayin Oldu

2 yıldır Kurtalan Gençlik ve Spor Müdürü olarak ilçeye büyük katkılar sunan Serdar Demir’in memleketi Diyarbakır’a tayini çıktı.
Gazetemiz Muhabiri Özcan tayini çıkan Gençlik ve Spor Müdürü Demir’i makamında ziyaret etti Tayin’i çıkan Serdar Demir’i makamında ziyaret eden www.kurtalangazetesi.com Muhabiri Abdulaziz Özcan Demir’in görev süresi boyunca ilçeye sağladığı katkılardan ötürü teşekkür etti. 2 yıllık görev süresi boyunca ilçeye sağladığı katkılardan ötürü açıklamalarda bulunan Demir; “2 yıldır Kurtalan’da Gençlik ve Spor Müdürlüğü olarak büyük hizmetler sunmayı amaçladık. Gençlerimizin ve çocuklarımızın spor tutkularını pekiştirmek ve çeşitli dallarda spora yönelmelerini sağlamak amacıyla gerek kurumumuz gerekse de diğer kurumlarla olan iş birliğimiz sayesinde birçok girişimimiz oldu. Yaz mevsiminin sıcağında bile spor salonlarımız gençlerimizle dolu. Bu da bizlere şunu gösteriyor ki spor alışkanlığının kazandırılması noktasında büyük bir ilerleme sağlamışız. Bu sahaya yansıdığını görmek bizleri son derece mutlu ediyor ve gururlandırıyor.” dedi. Kurtalan Gençlik ve Spor Müdürlüğüne birçok spor hizmet binasının kazandırıldığını da dile getiren Serdar Demir; “Gerek Garzan Mahallesinde yapımı neredeyse tamamlanan yeni kapalı spor salonumuz olsun, gerekse de kapalı yüzme havuzumuz olsun bu spor hizmet binalarıyla kurumumuz daha kaliteli bir şekilde gençlerimize yönelik spor hizmetlerini sağlamaya devam edecek. Bunun yanında kurumumuz çatısı altında hizmet everen diğer açık spor alanlarımız ve Gençlik Merkezimiz sayesinde gençlerimizin yönelimlerini takip etme ve kötü davranışlar sergileyecekleri ortamlardan uzak tutma noktasında da büyük başarılar elde etmiş bulunmaktayız. Gençlerimiz için yapılan her yatırımı geleceğimize yapılan yatırım olarak görüyoruz. Bu bağlamda kurumumuzda çalışan bütün mesai arkadaşlarıma ve personelimize verdikleri emek ve gayretten ötürü sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.” sözlerini kullandı. Yeni görev yerinin memleketi olan Diyarbakır’a çıktığını söyleyen Demir; “Memleketim olan Diyarbakır’a gideceğim için mutlu olsam da buradaki mesai arkadaşlarımdan ve dostlarımdan uzağa gideceğim için son derece üzüntülüyüm. İnanıyorum ki personelimizin azimli çalışmalarından ötürü ilçemiz Gençlik ve Spor alanında büyük gelişmelere devam edecek. Başka Kurtalan Kaymakamımız Sayın Samet Serin Bey olmak üzere kurumumuzda emek veren personelimize ve azimli gençlerimize teşekkürlerimi sunuyorum.” açıklamasını yaptı. (Abdulaziz ÖZCAN)
2 yıldır Kurtalan Gençlik ve Spor Müdürü olarak ilçeye büyük katkılar sunan Serdar Demir’in memleketi Diyarbakır’a tayini çıktı.

Gazetemiz Muhabiri Özcan tayini çıkan Gençlik ve Spor Müdürü Demir’i makamında ziyaret etti

Tayin’i çıkan Serdar Demir’i makamında ziyaret eden www.kurtalangazetesi.com Muhabiri Abdulaziz Özcan Demir’in görev süresi boyunca ilçeye sağladığı katkılardan ötürü teşekkür etti.

2 yıllık görev süresi boyunca ilçeye sağladığı katkılardan ötürü açıklamalarda bulunan Demir; “2 yıldır Kurtalan’da Gençlik ve Spor Müdürlüğü olarak büyük hizmetler sunmayı amaçladık. Gençlerimizin ve çocuklarımızın spor tutkularını pekiştirmek ve çeşitli dallarda spora yönelmelerini sağlamak amacıyla gerek kurumumuz gerekse de diğer kurumlarla olan iş birliğimiz sayesinde birçok girişimimiz oldu. Yaz mevsiminin sıcağında bile spor salonlarımız gençlerimizle dolu. Bu da bizlere şunu gösteriyor ki spor alışkanlığının kazandırılması noktasında büyük bir ilerleme sağlamışız. Bu sahaya yansıdığını görmek bizleri son derece mutlu ediyor ve gururlandırıyor.” dedi.

Kurtalan Gençlik ve Spor Müdürlüğüne birçok spor hizmet binasının kazandırıldığını da dile getiren Serdar Demir; “Gerek Garzan Mahallesinde yapımı neredeyse tamamlanan yeni kapalı spor salonumuz olsun, gerekse de kapalı yüzme havuzumuz olsun bu spor hizmet binalarıyla kurumumuz daha kaliteli bir şekilde gençlerimize yönelik spor hizmetlerini sağlamaya devam edecek. Bunun yanında kurumumuz çatısı altında hizmet everen diğer açık spor alanlarımız ve Gençlik Merkezimiz sayesinde gençlerimizin yönelimlerini takip etme ve kötü davranışlar sergileyecekleri ortamlardan uzak tutma noktasında da büyük başarılar elde etmiş bulunmaktayız. Gençlerimiz için yapılan her yatırımı geleceğimize yapılan yatırım olarak görüyoruz. Bu bağlamda kurumumuzda çalışan bütün mesai arkadaşlarıma ve personelimize verdikleri emek ve gayretten ötürü sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.” sözlerini kullandı.

Yeni görev yerinin memleketi olan Diyarbakır’a çıktığını söyleyen Demir; “Memleketim olan Diyarbakır’a gideceğim için mutlu olsam da buradaki mesai arkadaşlarımdan ve dostlarımdan uzağa gideceğim için son derece üzüntülüyüm. İnanıyorum ki personelimizin azimli çalışmalarından ötürü ilçemiz Gençlik ve Spor alanında büyük gelişmelere devam edecek. Başka Kurtalan Kaymakamımız Sayın Samet Serin Bey olmak üzere kurumumuzda emek veren personelimize ve azimli gençlerimize teşekkürlerimi sunuyorum.” açıklamasını yaptı.

(Abdulaziz ÖZCAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bekir Seven
(24.08.2024 11:40 - #701)
Serdar Bey çalışkan ve bay bir müdürlük yaptı, yolu açık olsun,
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)