Siirt’in Eruh İlçesi Aydınlandı

Siirt 30.09.2024 - 10:45, Güncelleme: 30.09.2024 - 10:45 791 kez okundu.
 

Siirt’in Eruh İlçesi Aydınlandı

Siirt'in Eruh ilçesi, Botanik Park'tan şehir merkezine kadar uzanan ışıklandırma projesiyle artık daha aydınlık.
Eruh Kaymakamı İbrahim Engin Şenay, projenin tamamlandığını sosyal medya platformu X üzerinden duyurdu. Şenay, paylaşımında, “Botanik Park’tan Eruh’a kadar olan ışıklandırma projesi tamamlanarak halkın hizmetine sunulmuştur,” ifadelerine yer verdi. Ayrıca, projenin hayata geçirilmesinde emeği geçen Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Belediye Başkanı Cevher Çiftçi ve Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. (DEDAŞ) ekiplerine teşekkür etti.   (Haber Merkezi)
Siirt'in Eruh ilçesi, Botanik Park'tan şehir merkezine kadar uzanan ışıklandırma projesiyle artık daha aydınlık.

Eruh Kaymakamı İbrahim Engin Şenay, projenin tamamlandığını sosyal medya platformu X üzerinden duyurdu.

Şenay, paylaşımında, “Botanik Park’tan Eruh’a kadar olan ışıklandırma projesi tamamlanarak halkın hizmetine sunulmuştur,” ifadelerine yer verdi.

Ayrıca, projenin hayata geçirilmesinde emeği geçen Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Belediye Başkanı Cevher Çiftçi ve Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. (DEDAŞ) ekiplerine teşekkür etti.

 

(Haber Merkezi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.