Antalyaspor – Galatasaray Maç Kadrosu! Antalyaspor – Galatasaray maçı ne zaman? Antalyaspor – Galatasaray maçı hangi kanalda?

Spor 19.10.2024 - 14:23, Güncelleme: 19.10.2024 - 14:23 644 kez okundu.
 

Antalyaspor – Galatasaray Maç Kadrosu! Antalyaspor – Galatasaray maçı ne zaman? Antalyaspor – Galatasaray maçı hangi kanalda?

Galatasaray – Antalyaspor maçı 21 Ekim Cumartesi günü saat 19.00’da oynanacak ve beIN Sports 1 kanalında canlı yayınlanacak. Muhtemel 11’ler.
Süper Lig’in dokuzuncu haftasında lider Galatasaray, Antalyaspor’a konuk olacak. Corendon Airlines Park Antalya Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 19.00’da başlayacak ve hakem Ali Şansalan yönetecek. Öte yandan, ligde yedi galibiyet ve bir beraberlik alan Galatasaray, 22 puanla liderlik koltuğunda. Ev sahibi Antalyaspor ise sekiz puanla 14’üncü sırada yer alıyor. İki takım arasında bugüne kadar oynanan 56 maçta Galatasaray 35, Antalyaspor ise yedi galibiyet aldı. Bununla birlikte; son 16 lig maçında Antalyaspor’a karşı mağlubiyet yaşamayan Galatasaray, bu seriyi sürdürmek istiyor. Galatasaray’da Kaan Ayhan ceza sınırında. Bu yüzden Bu maçta kart görmesi durumunda, bir sonraki hafta oynanacak Beşiktaş derbisinde forma giyemeyecek. MUHTEMEL 11’LER Antalyaspor: Piric, Mert, Veysel, Thalisson, Güray, Kaluzinski, Soner Dikmen, Townsend, Safuri, Larsson, Gaich. Galatasaray: Muslera, Kaan, Davinson Sanchez, Abdülkerim Bardakcı, Jakobs, Torreira, Sara, Sallai, Yunus, Mertens, Icardi.   (Haber Merkezi)
Galatasaray – Antalyaspor maçı 21 Ekim Cumartesi günü saat 19.00’da oynanacak ve beIN Sports 1 kanalında canlı yayınlanacak. Muhtemel 11’ler.

Süper Lig’in dokuzuncu haftasında lider Galatasaray, Antalyaspor’a konuk olacak. Corendon Airlines Park Antalya Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 19.00’da başlayacak ve hakem Ali Şansalan yönetecek.

Öte yandan, ligde yedi galibiyet ve bir beraberlik alan Galatasaray, 22 puanla liderlik koltuğunda. Ev sahibi Antalyaspor ise sekiz puanla 14’üncü sırada yer alıyor.

İki takım arasında bugüne kadar oynanan 56 maçta Galatasaray 35, Antalyaspor ise yedi galibiyet aldı. Bununla birlikte; son 16 lig maçında Antalyaspor’a karşı mağlubiyet yaşamayan Galatasaray, bu seriyi sürdürmek istiyor.

Galatasaray’da Kaan Ayhan ceza sınırında. Bu yüzden Bu maçta kart görmesi durumunda, bir sonraki hafta oynanacak Beşiktaş derbisinde forma giyemeyecek.

MUHTEMEL 11’LER

Antalyaspor:

Piric, Mert, Veysel, Thalisson, Güray, Kaluzinski, Soner Dikmen, Townsend, Safuri, Larsson, Gaich.

Galatasaray:

Muslera, Kaan, Davinson Sanchez, Abdülkerim Bardakcı, Jakobs, Torreira, Sara, Sallai, Yunus, Mertens, Icardi.

 

(Haber Merkezi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.