Kurtalanspor Deplasmandan 3 Puanla Döndü

Siirt 20.10.2024 - 15:40, Güncelleme: 20.10.2024 - 15:40 1491 kez okundu.
 

Kurtalanspor Deplasmandan 3 Puanla Döndü

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Siirt temsilcisi Kurtalanspor, Yeşil Vartospor deplasmanında 2-0’lık galibiyetle sahadan ayrıldı.
Varto Şehir Stadı’nda oynanan karşılaşmada Kurtalanspor’un gollerini Serdar Aslan ve Abdullah Orak kaydetti. Galibiyetle önemli bir başarı elde eden takım, taraftarlarını sevince boğdu. Kurtalanspor Kulüp Başkanı Fırat Angün, kazandıkları bu galibiyeti Kurtalan halkına armağan ettiklerini belirterek şunları söyledi: “Takımımız, maddi imkansızlıklara rağmen güzel bir oyun sergileyerek bu önemli galibiyeti almayı başardı. Teknik ekibimizi ve futbolcularımızı tebrik ediyorum. Kurtalanspor’u hak ettiği yere getirmek için tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz.” Angün ayrıca, kulübe destek sağlamak isteyen iş insanları ve esnafların Kurtalan İlçe Stadı’nda reklam vererek katkıda bulunabileceklerini hatırlattı.   (Ahmet Şinasi KILIÇASLAN)
Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Siirt temsilcisi Kurtalanspor, Yeşil Vartospor deplasmanında 2-0’lık galibiyetle sahadan ayrıldı.

Varto Şehir Stadı’nda oynanan karşılaşmada Kurtalanspor’un gollerini Serdar Aslan ve Abdullah Orak kaydetti. Galibiyetle önemli bir başarı elde eden takım, taraftarlarını sevince boğdu.

Kurtalanspor Kulüp Başkanı Fırat Angün, kazandıkları bu galibiyeti Kurtalan halkına armağan ettiklerini belirterek şunları söyledi:

“Takımımız, maddi imkansızlıklara rağmen güzel bir oyun sergileyerek bu önemli galibiyeti almayı başardı. Teknik ekibimizi ve futbolcularımızı tebrik ediyorum. Kurtalanspor’u hak ettiği yere getirmek için tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz.”

Angün ayrıca, kulübe destek sağlamak isteyen iş insanları ve esnafların Kurtalan İlçe Stadı’nda reklam vererek katkıda bulunabileceklerini hatırlattı.

 

(Ahmet Şinasi KILIÇASLAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.