Batman'da Körük Aile Sağlık Merkezinin temeli atıldı

Güncel (AA) - Anadolu Ajansı | 21.10.2024 - 16:30, Güncelleme: 21.10.2024 - 16:07 417 kez okundu.
 

Batman'da Körük Aile Sağlık Merkezinin temeli atıldı

BATMAN (AA) - Batman'da Körük Aile Sağlık Merkezinin temeli düzenlenen törenle atıldı.Körük Mahallesi'nde hizmete girdiğinde 5 hekimin görev yapacağı, muayene, bebek emzirme, gebe ve çocuk izleme, aşılama ve müdahale odalarının yer alacağı ve küçük cerrahi müdahalelerin de yapılacağı koruyucu sağlık hizmetlerinin verileceği merkez için temel atma töreni düzenlendi.Törene, Vali Ekrem Canalp, AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi, kamu kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

BATMAN (AA) - Batman'da Körük Aile Sağlık Merkezinin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Körük Mahallesi'nde hizmete girdiğinde 5 hekimin görev yapacağı, muayene, bebek emzirme, gebe ve çocuk izleme, aşılama ve müdahale odalarının yer alacağı ve küçük cerrahi müdahalelerin de yapılacağı koruyucu sağlık hizmetlerinin verileceği merkez için temel atma töreni düzenlendi.

Törene, Vali Ekrem Canalp, AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi, kamu kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.