MasterChef Kaptan Düellosunu kim kazandı? 21 Ekim 2024 MasterChef Takım Kaptanı Kim Oldu?

Güncel 21.10.2024 - 23:54, Güncelleme: 22.10.2024 - 00:05 2006 kez okundu.
 

MasterChef Kaptan Düellosunu kim kazandı? 21 Ekim 2024 MasterChef Takım Kaptanı Kim Oldu?

MasterChef 2024'ün ilk kaptan düellosunu kim kazandı? MasterChef Kaptan Düellosunu kim kazandı? 21 Ekim 2024 MasterChef Takım Kaptanı Kim Oldu? Mavi ve Kırmızı takım oyuncuları kim oldu?
MasterChef 2024'ün ilk kaptan düellosunu kazanarak avantaj elde eden mavi takım kaptanı Muratcan oldu. Muratcan, rakibinden daha iyi İzmir bombası yaparak, yarınki ilk takım oyununun menüsünü önceden öğrenme avantajı kazandı. MasterChef Türkiye’nin bu haftaki kaptanlık oyununda yarışmacılar, en iyi Islak Hamburgeri yapmak için mutfağa girdi. Kaptanlık koltuğu için kıyasıya rekabet eden yarışmacılardan Muratcan, şeflerin en beğendiği hamburgeri yaparak mavi takımın kaptanı olma hakkını kazandı. Rakip olarak kırmızı takım kaptanı seçtiği Nigar ile takımlarını oluştururken, ilk tercihini Onur’dan yana kullandı. Nigar ise Kerem’i takımına aldı. Haftanın yeni kaptanları, takımlarını zafere taşımak için hazırlıklara başladı. MasterChef Türkiye'nin bu haftaki kaptanlık oyununda yarışmacılar, en iyi Islak Hamburgeri yapmak için mutfakta kıyasıya rekabet etti. Şeflerin özenle değerlendirdiği yemekler sonucunda, Muratcan, hazırladığı Islak Hamburger ile mavi takım kaptanı olma hakkını kazandı. Muratcan, kırmızı takım kaptanı olarak Nigar'ı seçti. İki kaptan arasında takımlarını oluşturma heyecanı başladı. Muratcan, ilk tercihini Onur'dan yana kullanırken, Nigar ise Kerem'i takımına dahil etti. Takımlar Şu Şekilde Oluştu: Mavi Takım Muratcan (Kaptan) Onur Emre Eda Şirin Kaan Akın Hakan Kırmızı Takım Nigar (Kaptan) Kerem Semih Ezgi Alper Beyza Erim   (Haber Merkezi)
MasterChef 2024'ün ilk kaptan düellosunu kim kazandı? MasterChef Kaptan Düellosunu kim kazandı? 21 Ekim 2024 MasterChef Takım Kaptanı Kim Oldu? Mavi ve Kırmızı takım oyuncuları kim oldu?

MasterChef 2024'ün ilk kaptan düellosunu kazanarak avantaj elde eden mavi takım kaptanı Muratcan oldu. Muratcan, rakibinden daha iyi İzmir bombası yaparak, yarınki ilk takım oyununun menüsünü önceden öğrenme avantajı kazandı.

MasterChef Türkiye’nin bu haftaki kaptanlık oyununda yarışmacılar, en iyi Islak Hamburgeri yapmak için mutfağa girdi. Kaptanlık koltuğu için kıyasıya rekabet eden yarışmacılardan Muratcan, şeflerin en beğendiği hamburgeri yaparak mavi takımın kaptanı olma hakkını kazandı. Rakip olarak kırmızı takım kaptanı seçtiği Nigar ile takımlarını oluştururken, ilk tercihini Onur’dan yana kullandı. Nigar ise Kerem’i takımına aldı. Haftanın yeni kaptanları, takımlarını zafere taşımak için hazırlıklara başladı.

MasterChef Türkiye'nin bu haftaki kaptanlık oyununda yarışmacılar, en iyi Islak Hamburgeri yapmak için mutfakta kıyasıya rekabet etti. Şeflerin özenle değerlendirdiği yemekler sonucunda, Muratcan, hazırladığı Islak Hamburger ile mavi takım kaptanı olma hakkını kazandı.

Muratcan, kırmızı takım kaptanı olarak Nigar'ı seçti. İki kaptan arasında takımlarını oluşturma heyecanı başladı. Muratcan, ilk tercihini Onur'dan yana kullanırken, Nigar ise Kerem'i takımına dahil etti.

Takımlar Şu Şekilde Oluştu:

Mavi Takım

  • Muratcan (Kaptan)
  • Onur
  • Emre
  • Eda
  • Şirin
  • Kaan
  • Akın
  • Hakan

Kırmızı Takım

  • Nigar (Kaptan)
  • Kerem
  • Semih
  • Ezgi
  • Alper
  • Beyza
  • Erim

 

(Haber Merkezi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.