Gölbaşı'nda Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla fidan dikimi yapıldı

Güncel (AA) - Anadolu Ajansı | 22.10.2024 - 17:00, Güncelleme: 22.10.2024 - 16:47 288 kez okundu.
 

Gölbaşı'nda Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla fidan dikimi yapıldı

ADIYAMAN (AA) - Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla fidan dikimi gerçekleştirildi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Gölbaşı Kaymakamlığı ve Orman İletme Şefliği koordinesinde Çatalağaç Köyündeki "Cumhuriyet Ormanı"nda fidan dikimi yapıldı. Düzenlenen etkinliğe Kaymakam Tarık Buğra Seyhan, İlçe Milli Eğitim Müdür vekili Adil Kahya, ilçe protokolü ve Çatalağaç Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri katıldı.

ADIYAMAN (AA) - Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla fidan dikimi gerçekleştirildi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Gölbaşı Kaymakamlığı ve Orman İletme Şefliği koordinesinde Çatalağaç Köyündeki "Cumhuriyet Ormanı"nda fidan dikimi yapıldı.

Düzenlenen etkinliğe Kaymakam Tarık Buğra Seyhan, İlçe Milli Eğitim Müdür vekili Adil Kahya, ilçe protokolü ve Çatalağaç Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.