Kayabağlar-Kurtalan Yolunda Onarım çalışması

Siirt 26.07.2024 - 16:45, Güncelleme: 26.07.2024 - 16:45 3935+ kez okundu.
 

Kayabağlar-Kurtalan Yolunda Onarım çalışması

Vatandaşın talebi üzerine Kayabağlar-Kurtalan yol güzergahında onarım çalışması yürütüldü.
Kayabağlar-Kurtalan arası ulaşım kolaylı sağlayan Çaykör yol güzergahı Kayabağlar Belediyesinin girişimleri sonucu onarılmaya başlandı. Yapılan çalışmayla birlikte yol güzergahında tahrip olan alanlar için sıcak asfalt uygulaması yapılarak daha kullanışlı hale getirilmesi sağlandı. Sıcak asfalt uygulaması sırasında Kayabağlar Belediye Başkanı Hasan Nas’ta incelemelerde bulunarak çalışmanın gidişatını bizzat yerinde inceledi. Söz konusu yol yapım çalışmaları ile ilgili gazetemiz muhabiri Abdulaziz Özcan’a bilgi veren Kayabağlar Belediye Başkanı Hasan Nas; “Hizmet bizim işimiz, biz beldemiz için değil elimizi gövdemizi taşın altına koyduk. Verdiğimiz vaatleri Allah’ın izniyle tek tek hayata geçireceğiz.” dedi. Yapılan çalışma ile Kayabağlar-Kurtalan arası ulaşım kolaylı sağlayan Çaykör yol güzergahının daha da kullanışlı hale getirileceğini dile getiren Nas; “Belde halkının en çok kullandığı güzergahlardan birisinde asfaltlama çalışması yürütmekteyiz. Tahrip olduğu için birçok kişi tarafından eleştiriliyordu. Vatandaşlarımızın talebini dikkate alarak söz konusu yol güzergahında asfaltlama ve onarım çalışmasını gerçekleştirdik ve çalışmanın gidişatını sahada gözetledik. Bu yol güzergahı beldemiz yakınlarında bulunan diğer gurup köyler içinde son derece önemli bir güzergah hayırlara vesile olsun inşallah.” ifadelerini kaydetti.   (Faysal AYDIN)
Vatandaşın talebi üzerine Kayabağlar-Kurtalan yol güzergahında onarım çalışması yürütüldü.

Kayabağlar-Kurtalan arası ulaşım kolaylı sağlayan Çaykör yol güzergahı Kayabağlar Belediyesinin girişimleri sonucu onarılmaya başlandı.

Yapılan çalışmayla birlikte yol güzergahında tahrip olan alanlar için sıcak asfalt uygulaması yapılarak daha kullanışlı hale getirilmesi sağlandı.

Sıcak asfalt uygulaması sırasında Kayabağlar Belediye Başkanı Hasan Nas’ta incelemelerde bulunarak çalışmanın gidişatını bizzat yerinde inceledi.

Söz konusu yol yapım çalışmaları ile ilgili gazetemiz muhabiri Abdulaziz Özcan’a bilgi veren Kayabağlar Belediye Başkanı Hasan Nas; “Hizmet bizim işimiz, biz beldemiz için değil elimizi gövdemizi taşın altına koyduk. Verdiğimiz vaatleri Allah’ın izniyle tek tek hayata geçireceğiz.” dedi.

Yapılan çalışma ile Kayabağlar-Kurtalan arası ulaşım kolaylı sağlayan Çaykör yol güzergahının daha da kullanışlı hale getirileceğini dile getiren Nas; “Belde halkının en çok kullandığı güzergahlardan birisinde asfaltlama çalışması yürütmekteyiz. Tahrip olduğu için birçok kişi tarafından eleştiriliyordu. Vatandaşlarımızın talebini dikkate alarak söz konusu yol güzergahında asfaltlama ve onarım çalışmasını gerçekleştirdik ve çalışmanın gidişatını sahada gözetledik. Bu yol güzergahı beldemiz yakınlarında bulunan diğer gurup köyler içinde son derece önemli bir güzergah hayırlara vesile olsun inşallah.” ifadelerini kaydetti.

 

(Faysal AYDIN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.