Kurtalan, Batman tren bilet fiyatlarına zam yapıldı

Siirt 18.09.2023 - 00:12, Güncelleme: 18.09.2023 - 00:34 8152+ kez okundu.
 

Kurtalan, Batman tren bilet fiyatlarına zam yapıldı

Kurtalan Batman tren fiyatlarına rekor zam yapıldı. Alınan zam kararı ile Kurtalan-Batman tren bilet fiyatı 70 liraya yükseldi.
Dar gelirlinin ulaşım aracı olan tren, artan bilet fiyatları nedeniyle artık ulaşılmaz oldu. Yeni yapılan zam ile Kurtalan-Batman tren bileti fiyatı minibüs fiyatlarını sollayarak 70 liraya yükseldi. Vatandaşlar bir zamanlar dar gelirlinin ulaşım aracı olan trene binmenin maliyeti arttığını belirterek, “Eskiden çoluk çocuğumuzu alıp trenle Batman’a uygun fiyata seyahat edebiliyorduk. Şu anda trenin hiçbir avantajı kalmadı. Minibüsle seyahat şu anda daha avantajlı” (Abdulaziz ÖZCAN)
Kurtalan Batman tren fiyatlarına rekor zam yapıldı. Alınan zam kararı ile Kurtalan-Batman tren bilet fiyatı 70 liraya yükseldi.

Dar gelirlinin ulaşım aracı olan tren, artan bilet fiyatları nedeniyle artık ulaşılmaz oldu. Yeni yapılan zam ile Kurtalan-Batman tren bileti fiyatı minibüs fiyatlarını sollayarak 70 liraya yükseldi.

Vatandaşlar bir zamanlar dar gelirlinin ulaşım aracı olan trene binmenin maliyeti arttığını belirterek,

“Eskiden çoluk çocuğumuzu alıp trenle Batman’a uygun fiyata seyahat edebiliyorduk. Şu anda trenin hiçbir avantajı kalmadı. Minibüsle seyahat şu anda daha avantajlı”

(Abdulaziz ÖZCAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.