Kurtalan’da ağaçlar için yürütülen bakım çalışmaları Belediye Meclis Üyeleri tarafından incelendi

Kurtalan 26.05.2024 - 21:11, Güncelleme: 26.05.2024 - 21:11 8404+ kez okundu.
 

Kurtalan’da ağaçlar için yürütülen bakım çalışmaları Belediye Meclis Üyeleri tarafından incelendi

DEM Parti Kurtalan Belediyesi Meclis üyeleri belediye tarafından yürütülen ağaç bakım çalışmalarını yerinde inceledi.
Kurtalan Belediyesi tarafından ilçe merkezinde bulunan kaldırım kenarlarındaki ağaçların korunması ve bakımı için çalışma yürütülmeye başlandı. Yapılan çalışmayla birlikte Gar dükkanlarının önünde yer alan ağaçların etrafları kazınarak temizliği sağlanıp kaldırımda dip yuvası oluşturuldu. Dip yuvalarının tamamlanmasıyla birlikte diğer bakı aşamalarının yapılacağını kaydeden DEM Parti Kurtalan Belediyesi Meclis Üyesi Murat Öğütçü, belediye yönetimi olarak yeşil alanlara ve ağaçlara yönelik toplu bir bakım çalışması içerisine girdiklerini belirtip ağaçların daha rahat sulanması ve hava alabilmesi amacıyla kaldırımlarda dip yuvaları oluşturduklarını beyan etti. Öğütçü, ağaçların yıllarca bakımsız kaldığına dikkati çekerken “Belediye olarak şehrimize oksijen sağlayan bütün ağaçların bakımını yapacağız. Yeşilliği ve doğayı koruyacak bakımlarını yapacağız.” dedi. (Mehmet Sadık AKSOY)
DEM Parti Kurtalan Belediyesi Meclis üyeleri belediye tarafından yürütülen ağaç bakım çalışmalarını yerinde inceledi.

Kurtalan Belediyesi tarafından ilçe merkezinde bulunan kaldırım kenarlarındaki ağaçların korunması ve bakımı için çalışma yürütülmeye başlandı.

Yapılan çalışmayla birlikte Gar dükkanlarının önünde yer alan ağaçların etrafları kazınarak temizliği sağlanıp kaldırımda dip yuvası oluşturuldu.

Dip yuvalarının tamamlanmasıyla birlikte diğer bakı aşamalarının yapılacağını kaydeden DEM Parti Kurtalan Belediyesi Meclis Üyesi Murat Öğütçü, belediye yönetimi olarak yeşil alanlara ve ağaçlara yönelik toplu bir bakım çalışması içerisine girdiklerini belirtip ağaçların daha rahat sulanması ve hava alabilmesi amacıyla kaldırımlarda dip yuvaları oluşturduklarını beyan etti.

Öğütçü, ağaçların yıllarca bakımsız kaldığına dikkati çekerken “Belediye olarak şehrimize oksijen sağlayan bütün ağaçların bakımını yapacağız. Yeşilliği ve doğayı koruyacak bakımlarını yapacağız.” dedi.

(Mehmet Sadık AKSOY)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.