Kurtalan’da çiftçilere destek

Kurtalan 30.09.2023 - 12:06, Güncelleme: 30.09.2023 - 12:06 11925+ kez okundu.
 

Kurtalan’da çiftçilere destek

Kurtalan’da üzüm üreticilerine üzüm sıkma makinesi hibe edildi.
2023 Yılı Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı kapsamında, üreticilerimize 'Üzüm Sıkma Makinesi" desteği sağlandı. Hibe destekli 10 adet Üzüm Sıkma Makinesinin üreticilerimize teslim edildiği dağıtım törenine katılan Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Samet Serin, her zaman çiftçilerin ve üreticilerin yanlarında olduklarını ifade ederek, ekipmanların üreticilere hayırlı olmasını temenni etti. (Haber Merkezi)
Kurtalan’da üzüm üreticilerine üzüm sıkma makinesi hibe edildi.

2023 Yılı Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı kapsamında, üreticilerimize 'Üzüm Sıkma Makinesi" desteği sağlandı.

Hibe destekli 10 adet Üzüm Sıkma Makinesinin üreticilerimize teslim edildiği dağıtım törenine katılan Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Samet Serin, her zaman çiftçilerin ve üreticilerin yanlarında olduklarını ifade ederek, ekipmanların üreticilere hayırlı olmasını temenni etti.

(Haber Merkezi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.