"Mercaniye Çok Yaşa" tiyatro oyununun biletleri Biletinial'da satışta

Güncel (AA) - Anadolu Ajansı | 30.09.2024 - 10:30, Güncelleme: 30.09.2024 - 10:11 1039 kez okundu.
 

"Mercaniye Çok Yaşa" tiyatro oyununun biletleri Biletinial'da satışta

İSTANBUL (AA) - Biletinial, "Mercaniye Çok Yaşa" tiyatro oyununun biletlerini satışa çıkardı.Biletinial açıklamasına göre, Ahmet Sami Özbudak'ın kaleme aldığı, Emrah Eren'in yönettiği "Mercaniye Çok Yaşa", oyuncu kadrosunda Erdem Akakçe, Sevil Akı, Bülent Çolak, Bihter Dinçel ve Fatih Koyunlu'yu buluşturuyor. "Mercaniye Çok Yaşa", 1 Ekim'de Fişekhane Ana Sahne'de, 11 Ekim'de Caddebostan Kültür Merkezi'nde, 13 Ekim'de Trump Sahne'de, 20 Ekim'de Watergarden Performans Merkezi Duru Tiyatro'da, 25 Ekim'de Sahne Dragos'ta, 29 Ekim'de ise Kadıköy Eğitim Sahnesi'nde İstanbullu seyircilerle buluşacak.Oyun, 31 Ekim'de de Bursa BAOB Sahne'de sahnelenecek.​​​​​​​

İSTANBUL (AA) - Biletinial, "Mercaniye Çok Yaşa" tiyatro oyununun biletlerini satışa çıkardı.

Biletinial açıklamasına göre, Ahmet Sami Özbudak'ın kaleme aldığı, Emrah Eren'in yönettiği "Mercaniye Çok Yaşa", oyuncu kadrosunda Erdem Akakçe, Sevil Akı, Bülent Çolak, Bihter Dinçel ve Fatih Koyunlu'yu buluşturuyor.

"Mercaniye Çok Yaşa", 1 Ekim'de Fişekhane Ana Sahne'de, 11 Ekim'de Caddebostan Kültür Merkezi'nde, 13 Ekim'de Trump Sahne'de, 20 Ekim'de Watergarden Performans Merkezi Duru Tiyatro'da, 25 Ekim'de Sahne Dragos'ta, 29 Ekim'de ise Kadıköy Eğitim Sahnesi'nde İstanbullu seyircilerle buluşacak.

Oyun, 31 Ekim'de de Bursa BAOB Sahne'de sahnelenecek.

​​​​​​​


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.