Metro Türkiye, Rioba markasıyla 10. İstanbul Kahve Festivali’nde kahveseverlerle buluşacak

Ekonomi (AA) - Anadolu Ajansı | 24.09.2024 - 11:00, Güncelleme: 24.09.2024 - 10:45 120 kez okundu.
 

Metro Türkiye, Rioba markasıyla 10. İstanbul Kahve Festivali’nde kahveseverlerle buluşacak

İSTANBUL (AA) - Metro Türkiye, Rioba markası altında sunduğu geniş kahve ürünlerini 3-6 Ekim'de 10. İstanbul Kahve Festivali'ne kahveseverlere sunacak.Şirketten yapılan açıklamaya göre, Metro Türkiye, kahve çekirdeklerinden kapsüllere, öğütülmüş kahvelerden tatlı çeşitlerine kadar geniş bir ürün yelpazesi ile festivaldeki standında yerini alacak.Rioba markasına ait farklı damak tatlarına hitap eden 20'den fazla kahve çeşidinin yanında çay çeşitleri, organik limonata serisi ve tatlılar da festivalde tanıtılacak.Rioba Colombia, Ethiopia, Peru, Brazil Origin çekirdek kahve serisinin yanı sıra Rioba Coffee Crema ve Rioba Espresso serileriyle kahveyi çekirdekten öğüterek kullanmayı tercih edenlere seçenekler sunan Metro Türkiye, farklı tat profillerine sahip arabica ve robusta çekirdeklerini de kahveseverlerle buluşturacak.Metro Türkiye'nin standında sunulan İtalyan menşeli Rioba kapsül kahveler, Nespresso tipi makinelerde kullanılabilen Armonioso, Delicato, Decaffeinato, Forte, Intenso ve Cremoso gibi altı farklı çeşit ile dikkati çekiyor. Ayrıca Rioba markası altında sunulan tiramisu, kruvasan, San Sebastian cheesecake gibi tatlılar da kahveye eşlik eden seçenekler arasında yer alacak.

İSTANBUL (AA) - Metro Türkiye, Rioba markası altında sunduğu geniş kahve ürünlerini 3-6 Ekim'de 10. İstanbul Kahve Festivali'ne kahveseverlere sunacak.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Metro Türkiye, kahve çekirdeklerinden kapsüllere, öğütülmüş kahvelerden tatlı çeşitlerine kadar geniş bir ürün yelpazesi ile festivaldeki standında yerini alacak.

Rioba markasına ait farklı damak tatlarına hitap eden 20'den fazla kahve çeşidinin yanında çay çeşitleri, organik limonata serisi ve tatlılar da festivalde tanıtılacak.

Rioba Colombia, Ethiopia, Peru, Brazil Origin çekirdek kahve serisinin yanı sıra Rioba Coffee Crema ve Rioba Espresso serileriyle kahveyi çekirdekten öğüterek kullanmayı tercih edenlere seçenekler sunan Metro Türkiye, farklı tat profillerine sahip arabica ve robusta çekirdeklerini de kahveseverlerle buluşturacak.

Metro Türkiye'nin standında sunulan İtalyan menşeli Rioba kapsül kahveler, Nespresso tipi makinelerde kullanılabilen Armonioso, Delicato, Decaffeinato, Forte, Intenso ve Cremoso gibi altı farklı çeşit ile dikkati çekiyor. Ayrıca Rioba markası altında sunulan tiramisu, kruvasan, San Sebastian cheesecake gibi tatlılar da kahveye eşlik eden seçenekler arasında yer alacak.








Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.