Siirt-Batman Karayolu'nda Kaza: 6 Yaralı (Görüntülü Haber)

Siirt 27.07.2024 - 13:19, Güncelleme: 27.07.2024 - 13:26 3640+ kez okundu.
 

Siirt-Batman Karayolu'nda Kaza: 6 Yaralı (Görüntülü Haber)

Siirt-Batman karayolu Konakpınar Köyü mevkiinde, otomobil ve minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı.
Siirt-Batman Karayolu üzerindeki Konakpınar Köyü mevkiinde, sürücü isimleri henüz öğrenilemeyen 01 AHE 636 plakalı otomobil ile 56 AAC 775 plakalı, rehabilitasyon merkezinde öğrenim gören çocukları taşıyan minibüs çarpıştı. Yoldan geçen vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine hızla Acil 112 Sağlık Ekipleri ve Jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan N.A., E.T., S.B., B.D., H.Y., ve M.A., olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından Kurtalan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazanın ardından jandarma ekipleri karayolunda güvenlik önlemleri aldı. Trafiğin aksamasına neden olan kazalı araçlar, çekici yardımı ile yoldan kaldırılmaya başlandı.   Hastaneye kaldırılan yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi. (Abdulaziz ÖZCAN)
Siirt-Batman karayolu Konakpınar Köyü mevkiinde, otomobil ve minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı.

Siirt-Batman Karayolu üzerindeki Konakpınar Köyü mevkiinde, sürücü isimleri henüz öğrenilemeyen 01 AHE 636 plakalı otomobil ile 56 AAC 775 plakalı, rehabilitasyon merkezinde öğrenim gören çocukları taşıyan minibüs çarpıştı.

Yoldan geçen vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine hızla Acil 112 Sağlık Ekipleri ve Jandarma ekipleri sevk edildi.

Kazada yaralanan N.A., E.T., S.B., B.D., H.Y., ve M.A., olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından Kurtalan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazanın ardından jandarma ekipleri karayolunda güvenlik önlemleri aldı. Trafiğin aksamasına neden olan kazalı araçlar, çekici yardımı ile yoldan kaldırılmaya başlandı.  

Hastaneye kaldırılan yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

(Abdulaziz ÖZCAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.