Siirt Valiliği'nden Kurtalan'da Çekilen Görüntülerle İlgili Açıklama: 6 Kişi gözaltına alındı

Siirt 26.07.2024 - 23:47, Güncelleme: 26.07.2024 - 23:50 4444+ kez okundu.
 

Siirt Valiliği'nden Kurtalan'da Çekilen Görüntülerle İlgili Açıklama: 6 Kişi gözaltına alındı

Siirt Valiliği, 25 Temmuz 2024 tarihinde X sosyal medya platformunda Kurtalan ilçesindeki bir düğün salonunda çekilen videoya ilişkin bir açıklama yaptı.
Valilikten yapılan açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerinin yoğun çalışmaları sonucunda, video kaydındaki kişilerin kimliklerinin belirlendiği ve 26 Temmuz 2024 tarihinde Siirt ve Batman illerinde gerçekleştirilen operasyonla 6 şüphelinin yakalanarak gözaltına alındığı belirtildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “25.07.2024 tarihinde X sosyal medya platformunda, Kurtalan ilçesinde bir düğün salonunda çekilen bir görüntüde PKK/KCK Terör Örgütü propagandası içeren söylemlerin paylaşıldığı tespit edilmiştir. Siirt Valiliği İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar sonucunda, video kaydındaki kişilerin kimlik tespitleri yapılmış ve 26.07.2024 günü Siirt ve Batman illerinde gerçekleştirilen operasyon neticesinde 6 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır. Şahısların ikametlerinde yapılan aramalarda çok sayıda dijital materyal ele geçirilmiştir. Gözaltına alınan şahıslar hakkında adli süreç devam etmektedir. Halkımızın huzur ve güvenliği için terör örgütlerine karşı mücadelemiz azim ve kararlılıkla devam edecektir.” (Haber Merkezi)  
Siirt Valiliği, 25 Temmuz 2024 tarihinde X sosyal medya platformunda Kurtalan ilçesindeki bir düğün salonunda çekilen videoya ilişkin bir açıklama yaptı.

Valilikten yapılan açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerinin yoğun çalışmaları sonucunda, video kaydındaki kişilerin kimliklerinin belirlendiği ve 26 Temmuz 2024 tarihinde Siirt ve Batman illerinde gerçekleştirilen operasyonla 6 şüphelinin yakalanarak gözaltına alındığı belirtildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“25.07.2024 tarihinde X sosyal medya platformunda, Kurtalan ilçesinde bir düğün salonunda çekilen bir görüntüde PKK/KCK Terör Örgütü propagandası içeren söylemlerin paylaşıldığı tespit edilmiştir. Siirt Valiliği İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar sonucunda, video kaydındaki kişilerin kimlik tespitleri yapılmış ve 26.07.2024 günü Siirt ve Batman illerinde gerçekleştirilen operasyon neticesinde 6 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır. Şahısların ikametlerinde yapılan aramalarda çok sayıda dijital materyal ele geçirilmiştir. Gözaltına alınan şahıslar hakkında adli süreç devam etmektedir. Halkımızın huzur ve güvenliği için terör örgütlerine karşı mücadelemiz azim ve kararlılıkla devam edecektir.”

(Haber Merkezi)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.