Siirt’te bıçaklı kavga: 1 yaralı

Siirt 18.09.2023 - 08:51, Güncelleme: 18.09.2023 - 08:51 562389+ kez okundu.
 

Siirt’te bıçaklı kavga: 1 yaralı

Siirt’te çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi sırtından bıçaklanarak yaralandı.
Alınan bilgiye göre, Siirt kent merkezi Kooperatif Mahallesinde iki grup arasında bilinmeyen bir nedenle çıkan sözlü tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavgada 30 yaşındaki Halil İbrahim S. sırtından bıçaklandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralı tedavi altına alındı. Yaralının Siirt Emniyet Müdürlüğü’nde görevli bekçi olduğu ve olayın mesai saatinin dışında yaşandığı öğrenildi. (Haber Merkezi)  
Siirt’te çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi sırtından bıçaklanarak yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Siirt kent merkezi Kooperatif Mahallesinde iki grup arasında bilinmeyen bir nedenle çıkan sözlü tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü.

Kavgada 30 yaşındaki Halil İbrahim S. sırtından bıçaklandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralı tedavi altına alındı.

Yaralının Siirt Emniyet Müdürlüğü’nde görevli bekçi olduğu ve olayın mesai saatinin dışında yaşandığı öğrenildi.

(Haber Merkezi)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.