Siirt’te güvenlik ve asayiş toplantısı

Siirt 08.07.2024 - 12:07, Güncelleme: 08.07.2024 - 12:07 2035+ kez okundu.
 

Siirt’te güvenlik ve asayiş toplantısı

Siirt'te İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirildi
Siirt il genelinde alınan güvenlik tedbirlerinin değerlendirildiği 'Haftalık İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı' Valilik toplantı salonunda yapıldı. Siirt'te, Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı'nda, kent genelinde alınan güvenlik tedbirleri masaya yatırıldı. Toplantıda; terör, mali ve organize suç örgütleri, uyuşturucuyla mücadele, asayiş, düzensiz göçle mücadele, trafik, siber suçlarla mücadele, orman ve anız yangınlarıyla mücadele gibi konular ele alındı. Ayrıca, sulama kanalları ve göletlerde boğulma olaylarının önlenmesine yönelik tedbirler de görüşüldü. Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya’nın başkanlık ettiği toplantıda, kentin huzur ve güvenliği için ilgili birimlerin 7/24 büyük bir kararlılıkla hizmetlerini sürdürmeye devam edeceği vurgulandı. Toplantı, güvenlik ve asayişin sağlanması için alınacak önlemler ve stratejiler üzerinde kapsamlı değerlendirmeler yapılarak sona erdi. (Haber Merkezi)
Siirt'te İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirildi

Siirt il genelinde alınan güvenlik tedbirlerinin değerlendirildiği 'Haftalık İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı' Valilik toplantı salonunda yapıldı.

Siirt'te, Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı'nda, kent genelinde alınan güvenlik tedbirleri masaya yatırıldı.

Toplantıda; terör, mali ve organize suç örgütleri, uyuşturucuyla mücadele, asayiş, düzensiz göçle mücadele, trafik, siber suçlarla mücadele, orman ve anız yangınlarıyla mücadele gibi konular ele alındı. Ayrıca, sulama kanalları ve göletlerde boğulma olaylarının önlenmesine yönelik tedbirler de görüşüldü.

Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya’nın başkanlık ettiği toplantıda, kentin huzur ve güvenliği için ilgili birimlerin 7/24 büyük bir kararlılıkla hizmetlerini sürdürmeye devam edeceği vurgulandı.

Toplantı, güvenlik ve asayişin sağlanması için alınacak önlemler ve stratejiler üzerinde kapsamlı değerlendirmeler yapılarak sona erdi.

(Haber Merkezi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.