Siirt’te Ulaşım Ücretlerine Zam!

Siirt 26.07.2024 - 15:15, Güncelleme: 26.07.2024 - 15:15 2195+ kez okundu.
 

Siirt’te Ulaşım Ücretlerine Zam!

Siirt’te ulaşım ücretlerine zam yapıldı. Kurtalan-Siirt ve Kurtalan-Batman minibüs seferlerinde ücretler artırıldı.
Kurtalan-Siirt minibüs ücreti 60 liraya, Kurtalan-Batman minibüs ücreti ise 100 liraya yükseldi. Kurtalan-Siirt minibüs ücretlerine yapılan zamla birlikte daha önce 50 lira olan ücret 10 lira artarak 60 liraya yükseldi. Bu artış, Siirt-Kurtalan arasında sık seyahat eden vatandaşlar için ek maliyet oluşturdu. Vatandaşlar, artan ücretlerin bütçelerini zorladığını belirtti. Kurtalan-Batman minibüs ücretleri de zamdan nasibini aldı. Daha önce 90 lira olan ücret, 10 lira artarak 100 liraya çıktı. Bu güzergahta yolculuk yapan vatandaşlar, yeni ücret tarifesinin kendilerine ek maliyetler getirdiğini ifade etti. Yapılan zamlar, vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı. Özellikle düzenli olarak minibüs kullananlar, bütçelerini zorladığını dile getirdi. Vatandaşlar, ulaşım ücretlerine yapılan zammın yeniden gözden geçirilmesini talep ediyor. (Faysal AYDIN)
Siirt’te ulaşım ücretlerine zam yapıldı. Kurtalan-Siirt ve Kurtalan-Batman minibüs seferlerinde ücretler artırıldı.

Kurtalan- Siirt minibüs ücreti 60 liraya, Kurtalan-Batman minibüs ücreti ise 100 liraya yükseldi.

Kurtalan- Siirt minibüs ücretlerine yapılan zamla birlikte daha önce 50 lira olan ücret 10 lira artarak 60 liraya yükseldi. Bu artış, Siirt-Kurtalan arasında sık seyahat eden vatandaşlar için ek maliyet oluşturdu. Vatandaşlar, artan ücretlerin bütçelerini zorladığını belirtti.

Kurtalan-Batman minibüs ücretleri de zamdan nasibini aldı. Daha önce 90 lira olan ücret, 10 lira artarak 100 liraya çıktı. Bu güzergahta yolculuk yapan vatandaşlar, yeni ücret tarifesinin kendilerine ek maliyetler getirdiğini ifade etti.

Yapılan zamlar, vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı. Özellikle düzenli olarak minibüs kullananlar, bütçelerini zorladığını dile getirdi. Vatandaşlar, ulaşım ücretlerine yapılan zammın yeniden gözden geçirilmesini talep ediyor.

(Faysal AYDIN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.