Van’ın Otlu Peyniri Kurtalan’da Kapış Kapış!

Siirt 26.07.2024 - 18:37, Güncelleme: 26.07.2024 - 18:37 2746+ kez okundu.
 

Van’ın Otlu Peyniri Kurtalan’da Kapış Kapış!

Direk tüketime hazır olması ve tadının kendine has olması nedeniyle Van’ın meşhur otlu peyniri Kurtalan’da büyük ilgi görüyor.
Kurtalan’da satışı yapılan Van’ın otlu peynirine ilgi yüksek, otlu peynir satışı yapan Mücahit Altınışık, Kurtalanlar tarafından ilgiyle karşılanan peynirin kilosunu 180 liraya satıyor. Van’ın meşhur otlu peyniri Kurtalanlı vatandaşlardan büyük ilgi görürken yiyenler tadını çok beğendiğini söylüyor. Peynir fiyatlarının sezon başında ulaştığı rakamlardan halen satıldığını kaydeden peynir satıcıları müşteriden büyük talep gördüklerini aktardı. Kurtalan’da otlu peynir satışı yapan Mücahit Altınışık Van’dan temin ederek satışını yaptıkları otlu peynire talebin yüksek olduğunu belirtirken “Kurtalanlı hemşerilerimiz otlu peynir tüketmeyi çok seviyor. Van’ının meşhur otlu peynirinin tadı oldukça lezzetli, kimi hemşerimiz yıllık peynir ihtiyacını karşılayacak şekilde toplu satın alıyor kimisi de haftalık peynir ihtiyacını karşılayacak kadar alıyor. Bu peynir çeşidi hemen tüketilmeye uygun olduğu için ayrıca bir işlem gerektirmiyor. Bu nedenle de hazır olduğu için direk tüketime hazır.” dedi. Altınışık, otlu peynirin kilosunu 180 liradan sattığını belirtirken son zamanlarda süt ürünlerine yansıyan fiyat artışının otlu peynire halen yansımadığını sözlerinin sonuna ekledi. (Abdulaziz ÖZCAN)
Direk tüketime hazır olması ve tadının kendine has olması nedeniyle Van’ın meşhur otlu peyniri Kurtalan’da büyük ilgi görüyor.

Kurtalan’da satışı yapılan Van’ın otlu peynirine ilgi yüksek, otlu peynir satışı yapan Mücahit Altınışık, Kurtalanlar tarafından ilgiyle karşılanan peynirin kilosunu 180 liraya satıyor.

Van’ın meşhur otlu peyniri Kurtalanlı vatandaşlardan büyük ilgi görürken yiyenler tadını çok beğendiğini söylüyor.

Peynir fiyatlarının sezon başında ulaştığı rakamlardan halen satıldığını kaydeden peynir satıcıları müşteriden büyük talep gördüklerini aktardı.

Kurtalan’da otlu peynir satışı yapan Mücahit Altınışık Van’dan temin ederek satışını yaptıkları otlu peynire talebin yüksek olduğunu belirtirken “Kurtalanlı hemşerilerimiz otlu peynir tüketmeyi çok seviyor. Van’ının meşhur otlu peynirinin tadı oldukça lezzetli, kimi hemşerimiz yıllık peynir ihtiyacını karşılayacak şekilde toplu satın alıyor kimisi de haftalık peynir ihtiyacını karşılayacak kadar alıyor. Bu peynir çeşidi hemen tüketilmeye uygun olduğu için ayrıca bir işlem gerektirmiyor. Bu nedenle de hazır olduğu için direk tüketime hazır.” dedi.

Altınışık, otlu peynirin kilosunu 180 liradan sattığını belirtirken son zamanlarda süt ürünlerine yansıyan fiyat artışının otlu peynire halen yansımadığını sözlerinin sonuna ekledi.

(Abdulaziz ÖZCAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.