Yazın Vazgeçilmezi Terlik, Esnafın Yüzünü Güldürdü

Siirt 10.08.2024 - 19:36, Güncelleme: 10.08.2024 - 19:37 2758+ kez okundu.
 

Yazın Vazgeçilmezi Terlik, Esnafın Yüzünü Güldürdü

Yaz mevsimiyle birlikte ayakkabı rahatlığına özen gösteren vatandaşlar en çok terlik satın aldı.
Uygun fiyatlı olması ve ayaklara rahatlık hissettiren terliklere olan talep Kurtalanlı esnafında yüzünü güldürdü. Kurtalan’da ayakkabı satıcısı olan Ali Yavuz, Yaz sezonunun başından bu yana stoklarında bulunan yüzlerce çift terliği sattıklarını belirtirken “Yaz sezonu başlamadan önce çeşitli marka ve modeldeki terlikleri stokumuza alıyoruz. Stokladığımız terliklerin yüzde 60’ını satmış bulunmaktayız. Mevsim sonunda tamamını satacağımızı düşünüyorum.” dedi. Ayakkabılara göre çok daha ucuz olan terliklerin fiyatı hakkında da bilgi veren Yavuz, “En pahalı terliğimiz 200 lira en ucuz ise 80 lira, özelikle gençler tarafından çok satın alınıyor. Haliyle bizde genç kesime hitap eden marka ve modeldeki terliklerin satışını yapıyoruz.” sözlerini kullandı. (Abdulaziz ÖZCAN)
Yaz mevsimiyle birlikte ayakkabı rahatlığına özen gösteren vatandaşlar en çok terlik satın aldı.

Uygun fiyatlı olması ve ayaklara rahatlık hissettiren terliklere olan talep Kurtalanlı esnafında yüzünü güldürdü.

Kurtalan’da ayakkabı satıcısı olan Ali Yavuz, Yaz sezonunun başından bu yana stoklarında bulunan yüzlerce çift terliği sattıklarını belirtirken “Yaz sezonu başlamadan önce çeşitli marka ve modeldeki terlikleri stokumuza alıyoruz. Stokladığımız terliklerin yüzde 60’ını satmış bulunmaktayız. Mevsim sonunda tamamını satacağımızı düşünüyorum.” dedi.

Ayakkabılara göre çok daha ucuz olan terliklerin fiyatı hakkında da bilgi veren Yavuz, “En pahalı terliğimiz 200 lira en ucuz ise 80 lira, özelikle gençler tarafından çok satın alınıyor. Haliyle bizde genç kesime hitap eden marka ve modeldeki terliklerin satışını yapıyoruz.” sözlerini kullandı.

(Abdulaziz ÖZCAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.