Baykan'da Karne Dağıtım Töreni Coşkuyla Gerçekleştirildi

Baykan 14.06.2024 - 12:27, Güncelleme: 14.06.2024 - 12:27 9016+ kez okundu.
 

Baykan'da Karne Dağıtım Töreni Coşkuyla Gerçekleştirildi

Baykan ilçesinde, Cumhuriyet İlköğretim Okulu ve Arınç İlköğretim Okulu'nda düzenlenen karne dağıtım törenine Kaymakam Emin Bağlı'nın katılımıyla büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.
Törende konuşan Kaymakam Bağlı, öğrencilere seslenerek yaz tatilinde kitap okumalarını tavsiye etti. Kaymakam Bağlı, “Yavrularımızdan anne, baba, abi ve ablalarından kendilerine yaz tatilinde kitap okumalarını istemeleri konusunda söz aldım. Eğitim öğretim dönemi boyunca öğrencilerimize emek veren bütün öğretmenlerimize, okul görevlilerimize, idarecilerimize ve velilerimizi tebrik ediyor, iyi tatiller diliyorum.” dedi. Yapılan konuşmaların ardından, öğrencilere karneleri dağıtıldı. Törene katılan Kaymakam Bağlı, öğrencilere karnelerini verirken onlarla sohbet etti ve başarı dileklerini iletti. Düzenlenen törene Baykan Belediye Başkanı Ekrem Erdem, İlçe Milli Eğitim Müdürü Vahap Gülmez ve birçok öğretmen ile veli katıldı. (Haber Merkezi)
Baykan ilçesinde, Cumhuriyet İlköğretim Okulu ve Arınç İlköğretim Okulu'nda düzenlenen karne dağıtım törenine Kaymakam Emin Bağlı'nın katılımıyla büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Törende konuşan Kaymakam Bağlı, öğrencilere seslenerek yaz tatilinde kitap okumalarını tavsiye etti.

Kaymakam Bağlı, “Yavrularımızdan anne, baba, abi ve ablalarından kendilerine yaz tatilinde kitap okumalarını istemeleri konusunda söz aldım. Eğitim öğretim dönemi boyunca öğrencilerimize emek veren bütün öğretmenlerimize, okul görevlilerimize, idarecilerimize ve velilerimizi tebrik ediyor, iyi tatiller diliyorum.” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından, öğrencilere karneleri dağıtıldı. Törene katılan Kaymakam Bağlı, öğrencilere karnelerini verirken onlarla sohbet etti ve başarı dileklerini iletti.

Düzenlenen törene Baykan Belediye Başkanı Ekrem Erdem, İlçe Milli Eğitim Müdürü Vahap Gülmez ve birçok öğretmen ile veli katıldı.

(Haber Merkezi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.