Meksika’da uzaylı fosilleri sergilendi

Güncel 13.09.2023 - 14:38, Güncelleme: 13.09.2023 - 14:38 2728+ kez okundu.
 

Meksika’da uzaylı fosilleri sergilendi

Meksika Kongresi'nde bin yaşında oldukları tahmin edilen uzaylılara ait cesetler sergilendi
Meksika Kongresi, yaklaşık bin yıllık olduğu düşünülen 'insan dışı' uzaylı türlerine ait iki cesedi sergiledi. Peru'dan getirildiği öne sürülen mumyalanmış örnekler, herkesin görmesi için pencere içindeki kutularda sunuldu. Ufolog Maussan, sunuma başlamadan önce yemin etti. Meksika'da tanımlanamayan anormal olaylarla ilgili kapsamlı bir kongre duruşması ilginç anlara sahne oldu. Yasama Sarayı San Lazaro'da yeminli olarak konuşan Ufolog Jaime Maussan, "Bu örnekler bizim karasal evrimimizin bir parçası değil… Bunlar bir UFO enkazından sonra bulunan varlıklar değil. Yosun madenlerinde bulundular ve daha sonra fosilleştiler" dedi. Maussan, örneklerin, Meksika Özerk Ulusal Üniversitesi (UNAM) tarafından analiz edildiğini söyledi. Kapsamlı analizlere tabi tutulan fosiller alışılmadık bir şekilde, kum gibi görünen bir tabakayla kaplanmıştı. Maussan, "Halkın insan dışı teknolojiler ve insan dışı varlıklar hakkında bilgi sahibi olma hakkı vardır. Bizi ayrıştıran değil, insanlığı birleştiren bir konudan bahsediyoruz. Bu uçsuz bucaksız evrende yalnız değiliz, bu gerçeği kucaklamalıyız" dedi. Meksika Kongresi 1000 yaşında oldukları tahmin edilen uzaylılara ait cesetleri sergiledi (Haber Merkezi)
Meksika Kongresi'nde bin yaşında oldukları tahmin edilen uzaylılara ait cesetler sergilendi

Meksika Kongresi, yaklaşık bin yıllık olduğu düşünülen 'insan dışı' uzaylı türlerine ait iki cesedi sergiledi. Peru'dan getirildiği öne sürülen mumyalanmış örnekler, herkesin görmesi için pencere içindeki kutularda sunuldu. Ufolog Maussan, sunuma başlamadan önce yemin etti.

Meksika'da tanımlanamayan anormal olaylarla ilgili kapsamlı bir kongre duruşması ilginç anlara sahne oldu. Yasama Sarayı San Lazaro'da yeminli olarak konuşan Ufolog Jaime Maussan, "Bu örnekler bizim karasal evrimimizin bir parçası değil… Bunlar bir UFO enkazından sonra bulunan varlıklar değil. Yosun madenlerinde bulundular ve daha sonra fosilleştiler" dedi. Maussan, örneklerin, Meksika Özerk Ulusal Üniversitesi (UNAM) tarafından analiz edildiğini söyledi. Kapsamlı analizlere tabi tutulan fosiller alışılmadık bir şekilde, kum gibi görünen bir tabakayla kaplanmıştı.

Maussan, "Halkın insan dışı teknolojiler ve insan dışı varlıklar hakkında bilgi sahibi olma hakkı vardır. Bizi ayrıştıran değil, insanlığı birleştiren bir konudan bahsediyoruz. Bu uçsuz bucaksız evrende yalnız değiliz, bu gerçeği kucaklamalıyız" dedi.

Meksika Kongresi 1000 yaşında oldukları tahmin edilen uzaylılara ait cesetleri sergiledi

(Haber Merkezi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.