Vali, basın mensupları ile sahurda bir araya geldi 

Güncel 11.04.2023 - 11:09, Güncelleme: 11.04.2023 - 11:09 3304+ kez okundu.
 

Vali, basın mensupları ile sahurda bir araya geldi 

Siirt Valisi ve Belediye Başkan vekili Osman Hacıbektaşoğlu, düzenlenen sahurda kentteki basın mensupları ile bir araya geldi. 
Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, Siirt İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Emrullah Büyük, Siirt İl Emniyet Müdürü Hakan Yıldırımoğlu, Tillo kaymakamı Muhammed Sait Baytok Siirt Belediyesi’ne ait Sosyal Tesislerde basın mensuplarıyla sahurda bir adaya geldi. Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Hatay’da koordinatör vali olarak görevlendirilen Osman Hacıbektaşoğlu görevinini tamamlayarak kente döndüğünü belirtti.  Yaşanan depremin ardından halkın büyük bir yardım seferberliği başlattığını hatırlatan Hacıbektaşoğlu, “Yaşadığımız acı depremin ardından halkımız büyük bir yardımlaşma örneği gösterdi. Biz ne kadar büyük bir millet olduğumuzu bir kez daha gördük. Devletimizin tüm kurumları hepimiz bir ve beraberdik, yardıma koştuk, devlet oraya aktı, milletimiz oraya aktı. Allah ülkemize, milletimize böyle büyük afetler göstermesin inşallah” dedi. Hacıbektaşoğlu, gazetecilerle yaptığı sohbetin ardından program sona erdi.  (Mehmek Sadık AKSOY)
Siirt Valisi ve Belediye Başkan vekili Osman Hacıbektaşoğlu, düzenlenen sahurda kentteki basın mensupları ile bir araya geldi. 

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, Siirt İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Emrullah Büyük, Siirt İl Emniyet Müdürü Hakan Yıldırımoğlu, Tillo kaymakamı Muhammed Sait Baytok Siirt Belediyesi’ne ait Sosyal Tesislerde basın mensuplarıyla sahurda bir adaya geldi.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Hatay’da koordinatör vali olarak görevlendirilen Osman Hacıbektaşoğlu görevinini tamamlayarak kente döndüğünü belirtti. 

Yaşanan depremin ardından halkın büyük bir yardım seferberliği başlattığını hatırlatan Hacıbektaşoğlu,

“Yaşadığımız acı depremin ardından halkımız büyük bir yardımlaşma örneği gösterdi. Biz ne kadar büyük bir millet olduğumuzu bir kez daha gördük. Devletimizin tüm kurumları hepimiz bir ve beraberdik, yardıma koştuk, devlet oraya aktı, milletimiz oraya aktı. Allah ülkemize, milletimize böyle büyük afetler göstermesin inşallah” dedi.

Hacıbektaşoğlu, gazetecilerle yaptığı sohbetin ardından program sona erdi. 

(Mehmek Sadık AKSOY)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.