Kurtalan Devlet Hastanesi’nde Kafeterya ve Çay Ocağı Alanı Kiraya Verilecek

Siirt 21.10.2024 - 14:36, Güncelleme: 21.10.2024 - 14:36 943 kez okundu.
 

Kurtalan Devlet Hastanesi’nde Kafeterya ve Çay Ocağı Alanı Kiraya Verilecek

Siirt’in Kurtalan ilçesindeki Devlet Hastanesi, bünyesinde bulunan kantin, kafeterya ve çay ocağı alanını 3 yıllığına kiraya vermek üzere ihale düzenliyor.
Kiraya verilecek alan, 70 metrekarelik kısmı hastanenin idari bölümünde yer alan kafeterya ve 46 metrekarelik kısmı ise acil servis girişinde bulunan çay ocağından oluşuyor. İhale, 07 Kasım 2024 Perşembe günü saat 11.00’de Kurtalan Devlet Hastanesi İhale Salonu'nda yapılacak. Açık teklif usulü ile gerçekleştirilecek ihalede, katılımcılar arasında en yüksek teklifi veren taraf kazanan olacak. Kiraya verilecek alan için 12 aylık tahmini bedel 191 bin TL olarak belirlenirken, ihaleye katılmak isteyenlerden 17 bin TL geçici teminat talep ediliyor. İhaleye katılmak isteyen isteklilerin Kurtalan Devlet Hastanesi idaresine başvuruda bulunması gerektiği belirtildi. (Ahmet Şinasi KILIÇASLAN)  
Siirt’in Kurtalan ilçesindeki Devlet Hastanesi, bünyesinde bulunan kantin, kafeterya ve çay ocağı alanını 3 yıllığına kiraya vermek üzere ihale düzenliyor.

Kiraya verilecek alan, 70 metrekarelik kısmı hastanenin idari bölümünde yer alan kafeterya ve 46 metrekarelik kısmı ise acil servis girişinde bulunan çay ocağından oluşuyor.

İhale, 07 Kasım 2024 Perşembe günü saat 11.00’de Kurtalan Devlet Hastanesi İhale Salonu'nda yapılacak. Açık teklif usulü ile gerçekleştirilecek ihalede, katılımcılar arasında en yüksek teklifi veren taraf kazanan olacak.

Kiraya verilecek alan için 12 aylık tahmini bedel 191 bin TL olarak belirlenirken, ihaleye katılmak isteyenlerden 17 bin TL geçici teminat talep ediliyor.

İhaleye katılmak isteyen isteklilerin Kurtalan Devlet Hastanesi idaresine başvuruda bulunması gerektiği belirtildi.

(Ahmet Şinasi KILIÇASLAN)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.