Kurtalan’da Çocuk Parkındaki Kaydırak Tehlike Saçıyor

Siirt 17.10.2024 - 14:00, Güncelleme: 17.10.2024 - 14:00 946 kez okundu.
 

Kurtalan’da Çocuk Parkındaki Kaydırak Tehlike Saçıyor

Kurtalan’da Sümer Mahallesi Çocuk Parkındaki Kaydırak Tehlike Saçıyor
Kurtalan’ın Sümer Mahallesi'nde bulunan çocuk parkındaki kaydırağın kırık durumda olması, mahalle sakinleri tarafından tepkiyle karşılanıyor. Çocuklar için tehlike arz eden bu durumun giderilmesi için acil çözüm talep ediliyor. Park, mahalledeki çocukların sınırlı oyun alanlarından biri olarak dikkat çekiyor. Özellikle Sümer Mahallesi’nde alternatif vakit geçirme alanlarının olmaması nedeniyle çocuklar, bu parkı sık sık kullanıyor. Ancak kaydırağın kırık ve bakımsız hali hem çocukların güvenliğini tehdit ediyor hem de ebeveynlerin endişe duymasına neden oluyor. Mahalle sakinleri, yetkililere çağrıda bulunarak kırık oyuncakların en kısa sürede onarılmasını talep etti. Çocukların güvenle oyun oynayabileceği alanların önemi vurgulanırken, özellikle parkta meydana gelebilecek kazaların önüne geçilmesi gerektiği ifade edildi. (Abdulaziz ÖZCAN)  
Kurtalan’da Sümer Mahallesi Çocuk Parkındaki Kaydırak Tehlike Saçıyor

Kurtalan’ın Sümer Mahallesi'nde bulunan çocuk parkındaki kaydırağın kırık durumda olması, mahalle sakinleri tarafından tepkiyle karşılanıyor. Çocuklar için tehlike arz eden bu durumun giderilmesi için acil çözüm talep ediliyor.

Park, mahalledeki çocukların sınırlı oyun alanlarından biri olarak dikkat çekiyor. Özellikle Sümer Mahallesi’nde alternatif vakit geçirme alanlarının olmaması nedeniyle çocuklar, bu parkı sık sık kullanıyor. Ancak kaydırağın kırık ve bakımsız hali hem çocukların güvenliğini tehdit ediyor hem de ebeveynlerin endişe duymasına neden oluyor.

Mahalle sakinleri, yetkililere çağrıda bulunarak kırık oyuncakların en kısa sürede onarılmasını talep etti. Çocukların güvenle oyun oynayabileceği alanların önemi vurgulanırken, özellikle parkta meydana gelebilecek kazaların önüne geçilmesi gerektiği ifade edildi.

(Abdulaziz ÖZCAN)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.