Kurtalan’da Okul Güvenliği Toplantısı Yapıldı

Siirt 17.10.2024 - 11:22, Güncelleme: 17.10.2024 - 11:22 988 kez okundu.
 

Kurtalan’da Okul Güvenliği Toplantısı Yapıldı

2024-2025 eğitim-öğretim yılına yönelik “Okul Güvenliği” toplantısı, Kurtalan Kaymakamı Samet Serin’in başkanlığında, Öğretmenevi Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.
Toplantıda, öğrencilerin güvenli ve huzurlu bir ortamda eğitim almasını sağlamak amacıyla alınması gereken koruyucu ve önleyici güvenlik tedbirleri ele alındı. Kaymakam Serin, eğitim kurumlarının yalnızca bilgi edinme alanları değil, aynı zamanda çocukların sosyal ve psikolojik gelişimlerini destekleyecek güvenli ortamlar olması gerektiğini vurguladı. Görüşmede, okulların çevresinde güvenlik önlemlerinin artırılması, okul giriş ve çıkışlarında daha sıkı denetimlerin yapılması, servis araçlarının düzenli olarak kontrol edilmesi ve öğrencilerin trafik güvenliği konusunda bilgilendirilmesi gibi konular değerlendirildi. Toplantının sonunda, alınan kararların hızla uygulanarak yeni eğitim-öğretim yılının sorunsuz ve güvenli bir şekilde tamamlanmasının hedeflendiği açıklandı. Toplantıya İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ali İnce, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Zincir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysel Polat, kurum ve okul müdürleri ile jandarma ve emniyet personeli katıldı. (Ahmet Şinasi KILIÇASLAN)
2024-2025 eğitim-öğretim yılına yönelik “Okul Güvenliği” toplantısı, Kurtalan Kaymakamı Samet Serin’in başkanlığında, Öğretmenevi Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

Toplantıda, öğrencilerin güvenli ve huzurlu bir ortamda eğitim almasını sağlamak amacıyla alınması gereken koruyucu ve önleyici güvenlik tedbirleri ele alındı.

Kaymakam Serin, eğitim kurumlarının yalnızca bilgi edinme alanları değil, aynı zamanda çocukların sosyal ve psikolojik gelişimlerini destekleyecek güvenli ortamlar olması gerektiğini vurguladı.

Görüşmede, okulların çevresinde güvenlik önlemlerinin artırılması, okul giriş ve çıkışlarında daha sıkı denetimlerin yapılması, servis araçlarının düzenli olarak kontrol edilmesi ve öğrencilerin trafik güvenliği konusunda bilgilendirilmesi gibi konular değerlendirildi.

Toplantının sonunda, alınan kararların hızla uygulanarak yeni eğitim-öğretim yılının sorunsuz ve güvenli bir şekilde tamamlanmasının hedeflendiği açıklandı.

Toplantıya İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ali İnce, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Zincir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysel Polat, kurum ve okul müdürleri ile jandarma ve emniyet personeli katıldı.

(Ahmet Şinasi KILIÇASLAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.