Kurtalan’da Okula Dönüş Şenliği

Siirt 17.10.2024 - 17:53, Güncelleme: 17.10.2024 - 17:53 828 kez okundu.
 

Kurtalan’da Okula Dönüş Şenliği

Kurtalan Gençlik Merkezi'nin görevli ve gönüllü gençleri, Ertuğrul Gazi İlkokulu öğrencilerine keyif dolu anlar yaşattı.
Tekel Mahallesi'nde bulunan Ertuğrul Gazi İlkokulu’nda Kurtalan Gençlik Merkezi tarafından “Okula Dönüş Şenliği” düzenlendi. İlkokul öğrencileri için düzenlenen etkinlikte yüz boyama aktiviteleri ve eğlenceli yarışmalar gerçekleştirildi. Gönüllü gençlerin ve görevlilerin katkılarıyla gerçekleşen Gençlik Konseri’nde öğrenciler canlı müziğin tadını çıkardı. Gönüllü Gençlik Lideri Muhammed Can Altunç, etkinlik hakkında şunları söyledi: “Kurtalan Gençlik Merkezi görevli ve gönüllü gençleri olarak öğrencilere yönelik keyifli ve eğitici etkinliklerimize ara vermeden devam ediyoruz. Bugün Ertuğrul Gazi İlkokulu’nda gerçekleştirdiğimiz Okula Dönüş Şenliği ile öğrencilerimizin keyifli vakit geçirmesini, moral ve motivasyon kazanmasını sağladık. Bizi okullarında ağırlayan Ertuğrul Gazi İlkokulu yönetimine ve öğretmenlerine Kurtalan Gençlik Merkezi olarak sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.”   (Abdulaziz ÖZCAN)
Kurtalan Gençlik Merkezi'nin görevli ve gönüllü gençleri, Ertuğrul Gazi İlkokulu öğrencilerine keyif dolu anlar yaşattı.

Tekel Mahallesi'nde bulunan Ertuğrul Gazi İlkokulu’nda Kurtalan Gençlik Merkezi tarafından “Okula Dönüş Şenliği” düzenlendi.

İlkokul öğrencileri için düzenlenen etkinlikte yüz boyama aktiviteleri ve eğlenceli yarışmalar gerçekleştirildi.

Gönüllü gençlerin ve görevlilerin katkılarıyla gerçekleşen Gençlik Konseri’nde öğrenciler canlı müziğin tadını çıkardı.

Gönüllü Gençlik Lideri Muhammed Can Altunç, etkinlik hakkında şunları söyledi:

Kurtalan Gençlik Merkezi görevli ve gönüllü gençleri olarak öğrencilere yönelik keyifli ve eğitici etkinliklerimize ara vermeden devam ediyoruz. Bugün Ertuğrul Gazi İlkokulu’nda gerçekleştirdiğimiz Okula Dönüş Şenliği ile öğrencilerimizin keyifli vakit geçirmesini, moral ve motivasyon kazanmasını sağladık. Bizi okullarında ağırlayan Ertuğrul Gazi İlkokulu yönetimine ve öğretmenlerine Kurtalan Gençlik Merkezi olarak sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.”

 

(Abdulaziz ÖZCAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.