Siirt’te Halk Konseri Düzenleniyor

Siirt 20.10.2024 - 17:22, Güncelleme: 20.10.2024 - 17:22 1082 kez okundu.
 

Siirt’te Halk Konseri Düzenleniyor

Siirt Belediyesi, 25 Ekim Cuma günü Tepesi Amfi Tiyatrosu'nda yerel sanatçıların sahne alacağı ücretsiz bir halk konseri düzenleyecek.
Siirt, 25 Ekim Cuma günü düzenlenecek halk konserine ev sahipliği yapacak. Siirt Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, etkinlik saat 19.00’da Tepesi Amfi Tiyatrosu'nda gerçekleşecek. Konserde, yerel ve bölgesel müzik sahnesinin sevilen isimleri Baran Bozyel, Bêwar Tekbaş ve Şerzat sahne alacak. Siirt Belediyesi, konsere katılımın ücretsiz olacağını ve etkinliğin amacının sosyal etkinliklerin yaygınlaştırılması ve halkın bir araya getirilmesi olduğunu belirtti. (Haber Merkezi)
Siirt Belediyesi, 25 Ekim Cuma günü Tepesi Amfi Tiyatrosu'nda yerel sanatçıların sahne alacağı ücretsiz bir halk konseri düzenleyecek.

Siirt, 25 Ekim Cuma günü düzenlenecek halk konserine ev sahipliği yapacak. Siirt Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, etkinlik saat 19.00’da Tepesi Amfi Tiyatrosu'nda gerçekleşecek.

Konserde, yerel ve bölgesel müzik sahnesinin sevilen isimleri Baran Bozyel, Bêwar Tekbaş ve Şerzat sahne alacak. Siirt Belediyesi, konsere katılımın ücretsiz olacağını ve etkinliğin amacının sosyal etkinliklerin yaygınlaştırılması ve halkın bir araya getirilmesi olduğunu belirtti.

(Haber Merkezi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.